Kapaklı'dan Afrin'e sevgi eli

Kapaklı Belediyesi bünyesinde 2016 yılından bu yana ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışan Sevgi Eli Mağazaları, Afrin'e yardım eli uzattı. Toplam 51 koli, Kapaklı Belediyesi'nden 3 gönüllü beled

GÜNDEM 2.04.2018 19:19:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için 2016 yılında  hizmete açılan Sevgi Eli Yardım Mağazaları, yardım elini Afrin’e uzattı.

 

 

51 KOLİ YARDIM

 

İçerisinde bebek beşiği, çorap, pantolon, gömlek, eşofman gibi birçok giyim  eşyasının bulunduğu toplam 51 koli, Kapaklı Belediyesi'nden 3 gönüllü belediye personeli tarafından  Hatay Valiliği Kızılay Sınır Ötesi İnsani Yardım Merkezi’ne ulaştıracak. Koliler Kapaklı Sevgi Eli Yardım Mağazasından Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da katılımı ile yola çıktı.

 

 

'' BÖLGE HALKINA SEVGİ ELİMİZİ UZATTIK''

 

Afrin'de barış ve huzurun sağlanması, hayatın tekrar normale dönmesi için terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetçiğin her zaman yanında olduklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Biz de Kapaklı Belediyesi olarak bölge halkına Sevgi Elimizi uzattık. Sevgi Eli Yardım Mağazalarımızda hazırladığımız ve içerisinde bebek beşiği, pantolon, gömlek, eşofman, çorap gibi birçok giyim eşyasının bulunduğu toplam 51 koli yardım malzememizi Afrin’e  ulaştırması için Hatay Valiliği Kızılay Sınır Ötesi İnsani Yardım Merkezi’ne yolcu ettik” dedi. Mandalı, mağazaya destek verenlere de teşekkür etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU