Kupayla şampiyonluk turu attılar

Ligin bitmesine bir hafta kala evinde Malkara 14 Kasımspor'u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Kapaklıspor, sezonun son karşılaşmasında Çerkezköy Doğanspor'a konuk oldu. Maçı 1-0 kazanan Kapakl

SPOR 1.04.2018 20:41:00 0
Kupayla şampiyonluk turu attılar

Ligin bitmesine bir hafta kala evinde Malkara 14 Kasımspor’u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Kapaklıspor, sezonun son karşılaşmasında Çerkezköy Doğanspor ile karşı karşıya geldi.

 

 

GOLSÜZ EŞİTLİKLE SONA ERDİ

 

Bugün Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Çerkezköy Doğanspor Yusuf, Emre, Mehmet, Mesut, Hilmican, Fırat, Ömer, Yahya, Anıl, Fatih ve Arif kadrosu ile çıkarken, Kapaklıspor ise Serhat, Tolga, Emre, Aygün, Ramazan, Cisse, Nusrettin, Serdar, Göksel, Ceyhun ve Emre kadrosu ile mücadele etti. Karşılaşmaya Kapaklıspor taraftarları yoğun ilgi gösterdi. İlk devreden her iki takım da golü bulamayınca ilk devre golsüz eşitlikle sona erdi.

 

 

DOĞANSPOR POZİSYONLARI GOLE ÇEVİREMEDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan Kapaklıspor oldu. Kapaklıspor 51’inci dakikada genç oyuncusu Göksel’in ayağından bulduğu golle öne geçerken, bulduğu golle rahatladı. Kapaklıspor, kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, ev sahibi ekip Çerkezköy Doğanspor ise ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde Arif ve Fatih ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Son dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

 

KUPAYI KAYA’NIN ELİNDEN ALDILAR

 

Karşılaşma sonrası Kapaklıspor teknik heyet ve futbolcuları şampiyonluğu taraftarları ile birlikte kutladı. Kapaklıspor, şampiyonluk kupasını federasyon başkanı Mehmet Kaya’nın elinden aldı. Bu sezon başarılı maçlar çıkartarak şampiyon olan Kapıklıspor’u tebrik eden Mehmet Kaya “Bölgesel Amatör Lig’den gelecek Çorluspor 1947 ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaksınız. Bu karşılaşmada ben iki takım oyuncularına da başarılar diliyorum” dedi.  Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, meclis üyeleri Akın Yılmaz, Nalan Çolak da şampiyonluğu dolayısıyla bütün futbolcuları ve yöneticileri kutladı.

 

 

GÖBEK ATARAK KUTLADILAR

 

Kapaklıspor oyuncuları şampiyonluğu göbek atarak kutladı. Bu sezon bu forma için ter döken sporculara, antrenörlere ve yönetim kuruluna teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Taraftarlar olarak 12’nci oyuncu oldunuz. Önümüzdeki hafta taraftarsız sahada Çorluspor 1947 ile baraj maçı oynayacağız. Elimizden geldiği kadar başarıyı elde etmek istiyoruz. Bu karşılaşmada iki sonuç çıkacaktır” dedi. Sezonu 59 puanla tamamlayarak şampiyon olan Kapaklıspor oyuncuları kupayla şampiyonluk turu attı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU