Kooperatifçilik ve Yenilebilir Enerji

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifler Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu'nun katılımıyla "Kooperatifçilik " konulu toplantı düzenlendi. Çorlu Kültür Merkezi'nde düzen

GÜNDEM 1.04.2018 18:34:00 0
Kooperatifçilik ve Yenilebilir Enerji

Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı’nın açılış konuşmasının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifler Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu ve Milletvekili  Metin Akgün kooperatifçiliğin önemi ve kazanımları hakkında konuşma yaptı. 

 

 

“KOOPERATİF KURMA ÇALIŞMALARINI DESTEKLİYORUZ”

 

Toplantıda konuşan Vali Mehmet Ceylan ise “Kooperatiflerin önemine vurgu yaparak kooperatifler ortak ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaç ve istekleri müşterek sahip olunan ve demokratik olarak kontrol edilen bir işletme yoluyla karşılamak üzere gönüllü olarak bir araya gelen üreticilerin oluşturduğu  teşkilatlardır. Kooperatifler birlikte çalışmak, üretmek ve ülkemize katkıda bulunmak için çok gereklidir. Buna en iyi örnek Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifidir. Bu kooperatifin yenilebilir enerji kooperatifi kurma çalışmalarını da desteklediğimiz için bu toplantıyı düzenledik” dedi.

 

 

 PLAKET VERİLDİ

 

Toplantıda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünden Dr. Hayatı Başaran, Gözde Ayanoğlu ve Ayşen Çatak tarafından “Kooperatifçilik ve Yenilebilir Enerji “ sunumu yapıldı. Toplantı katılımcılara plaket verilmesi ile sona erdi.

 

Haber / Ruşa ELMA