Paralel park dönemi başladı

Çerkezköy Belediyesi, tek yön uygulamasının olduğu Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi'nde çapraz parktan paralel parka geçiyor. Caddelerle trafiğin rahatlatılması ve yolun genişletilmesi için paralel pa

GÜNDEM 29.03.2018 18:04:00 0
Paralel park dönemi başladı

Çerkezköy’de Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’nde artık araçlar çapraz değil, yola paralel park edecek. Yıllardır çapraz ve çift sıra parklarla yoğun trafiğin yaşandığı Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’nde yeni bir dönem başladı.

 

 

BİR DÖNEM SONA ERDİ

 

Tek yön uygulaması ile orta refüjü kaldırıp caddeleri 3 şeride çıkaran Çerkezköy Belediyesi, Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi’nde paralel park uygulamasını da başlattı. Caddelere şerit ayırıcıları koyan belediye ekipleri, yine şerit ayırıcılarla caddenin kenarlarındaki park alanlarını da belirledi. Caddenin belirli noktalarında ‘paralel park’ tabelaları da yerleştirildi. Önceki gün başlayan paralel park uygulamasına bazı sürücüler uymaya başlarken, bazı sürücüler ise araçlarını çapraz park etmeye devam ediyor. Caddelerin genişlemesi ve trafik sorununun çözülmesinde paralel parkın önemli olduğunu belirten cadde esnafı, bunların denetimi konusunda da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin duyarlı olmasını istedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU