Türk Yıldızları TIR'ı Çerkezköy'de

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Türk Yıldızları Akrobasi ekibinin faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını organize eden etkinlik TIR'ı Çerkezköy'e geldi. 7'den

GÜNDEM 29.03.2018 13:31:00 0
Türk Yıldızları TIR

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Türk Yıldızları Akrobasi ekibinin faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını organize eden etkinlik TIR'ı Trakya turu kapsamında Edirne, Kırklareli ve Çorlu’nun ardından Çerkezköy’e geldi.

 

 

GELİR KARTAL VAKFI’NA AKTARILACAK

 

Türk Yıldızları’na ait lisanslı ürün satışlarının gerçekleştiği TIR, yarın da Çerkezköy Belediye Meydanı’nda olacak. Elde edilecek gelirin, şehit olan personel ve askerlerin ailelerine yardım sağlayan Kartal Vakfı'na aktarılacağı belirtildi. Türk Yıldızları Satış ve Tanıtım TIR’ı Sorumlusu Ramazan Baş, “2 aracımız var. Türkiye’nin her yerini geziyoruz. Şuanda Trakya bölgesindeyiz. Edirne, Kırklareli ve Çorlu’nun ardından Çerkezköy’e geldik. Buradan da Çorlu’ya ve sonrasında Tekirdağ’a gideceğiz” dedi.

 

 

7’DEN 70’E HERKESE HİTAP EDEN ÜRÜN VAR

 

Lisanslı ürünlerin satışından elde edilecek gelirin şehit olan personel ve askerlerin ailelerine yardım sağlayan Kartal Vakfı'na aktarılacağını kaydeden Baş “TIR’ımızda anahtarlık, bardak, aksesuar ürünleri, tişört, mont, çocuk tulumu, çocuk tişörtü başta olmak üzere pek çok ürün bulunuyor. Fiyatlarımız 5 lira ile 150 lira arasında değişiyor. 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden ürünümüz var” dedi. Çerkezköylülerin ilgisinden memnun kaldıklarını ifade eden Baş “Cuma günü de aracımız Çerkezköy’de olacak. Tüm Çerkezköylüleri bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU