Sağlıklı alt ve üst yapıya kavuşacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa Aydoğdu Mahallesinde yapılacak olan alt ve üstyapı çalışmalar hakkında düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Tekirdağ BüyükÅ

GÜNDEM 28.03.2018 16:03:00 0
Sağlıklı alt ve üst yapıya kavuşacak

Aydoğdu Mahallesi'nin yaklaşık olarak 84 bin metrekaresi ve 72 sokağına taş döşeyerek o bölgeyi çamurdan kurtaracaklarını kaydeden Albayrak “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak, bugüne kadar Aydoğdu Mahallesi'ne 28 km kanalizasyon hattı döşedik.  Yine Aydoğdu Mahallesine 5 bin 550 metre yağmur suyu hattı döşedik. Bunun yanında 8 kilometre de içme suyu hattı döşendi. Bunlar sadece Aydoğdu Mahallesi için yaptığımız yatırımlar. Zafer Mahallesine ise 4 bin 374 metre kanalizasyon, bin metre yağmur suyu hattı döşedik. Tüm bunlar için 7, 5 milyar lira harcandı. Aydoğdu, Zafer, Çınarlı ve Gündoğdu gibi mahallelerin sokakları dar olduğu için makinelerin girmesi zor oluyor.  Süleymanpaşa Belediyemiz de Zafer Mahallesindeki çalışmalar için hazırlıklarını tamamladı, o mahalle de sağlıklı alt ve üst yapısına kavuşacak” dedi.

 

 

YAPILACAK ÇALIŞMALARI ANLATTI

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün de Aydoğdu Mahallesi’nde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Tarihi Beşevler Tesislerinde gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir ve TESKİ'nin daire başkanları, Aydoğdu Mahalle Muhtarı Hasan Kubilay ile Aydoğdu Mahalle sakinleri katıldı.

 

Haber / Özge MERİÇ