'Bir Zamanlar Gazinoda' izleyiciyle buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği tiyatro haftasında Türk tiyatrosunun usta ismi Haldun

GÜNDEM 28.03.2018 13:01:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği tiyatro haftasında usta tiyatrocu Haldun Dormen, Çorlu’da sanatseverlerle buluştu.

 

 

AYAKTA ALKIŞLANDI

 

Bir Zamanlar Gazinoda oyununu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz da izledi. Oyunda, yıllar önce yaptıkları tüm oyunlarla izleyicileri kırıp geçiren, herkesin gönlünde taht kurmuş iki eski komedyenin öyküsüne yer verildi. İki perdelik oyunda, Türk tiyatrosunun sevilen isimleri Ruhsar Öcal, Almila Uluer, Caner Tör, Murat Terzi, Murat Buyruk, Cansel Şanlı, Ece Arlı, Başak Burcu Ceylan ve Fatih Aslan rol aldı. Oyun bitiminde Haldun Dormen ve tüm oyuncular, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

 

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİLER

 

Oyunun ardından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz,  Dormen ve beraberindeki oyunculara çiçek takdim etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ