6 bin 500 aileye giyecek yardımı

Kapaklı Sevgi Eli Yardım Mağazası Mithatpaşa Caddesi üzerinde faaliyetlerine devam ediyor. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Sevgi Eli Yardım Mağazası'nı ziyaret ederek çalışmalar hakkÄ

GÜNDEM 27.03.2018 18:10:00 0
6 bin 500 aileye giyecek yardımı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Mithatpaşa Caddesi üzerinde faaliyetlerini sürdüren Kapaklı Yardım Eli Mağazası’nı ziyaret etti.

 

 

6 BİN 500 VATANDAŞA ULAŞTI

 

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde 2016’yılı Haziran ayında hizmete açılan Sevgi Eli Yardım Mağazası’nda 6 bin 500 vatandaşa ulaşılarak giyecek yardımı yapıldığı belirtildi. Vatandaşlardan gelen ürünlerin mağazada ihtiyacı olan vatandaşlara ücretsiz olarak verildiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “İkametgâh, Yoksulluk Belgesi ve Kimlik belgesi ile gelen her vatandaşımıza yardım yapılıyor. Sevgi Eli Yardım Mağazamız Cuma günleri saat 12:00’a kadar, diğer günler ise 08:00-17:00 saatleri arasında hizmet veriyor” dedi.

 

 

“İHTİYACI OLANI SEVİNDİRİN”

 

Sosyal Belediyeciliğin önemli projelerinden biri olan Mithatpaşa Caddesi üzerindeki Sevgi Eli Yardım Mağazası ve Karaağaaç Mahallesi’nde açtıkları mağazayı çok önemsediklerini belirten Başkan Mandalı “Mağazalarımızın sayesinde 6 bin 500 ihtiyaç sahibi ailemize ulaşarak destek olduk gönüller ve dualar aldık. Dilerim gün geçtikçe daha da fazla kişiye ulaşır, ihtiyacı olan vatandaşlarımızı mutlu ederiz” dedi. Sevgi Eli Yardım Mağazası’nda ayrım yapmadan herkese hizmet ettiklerini söyleyen Mandalı, “Sizler de, giymiyorsanız getirin ihtiyacı olanı sevindirin” çağrısında bulundu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ