Muhasebeci mali müşavirlerle buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Yelken İhtisas Kulübü'nde düzenlenen toplantıda Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ile bir araya geldi.

GÜNDEM 27.03.2018 17:56:00 0
Muhasebeci mali müşavirlerle buluştu

Toplantıda konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Bir şehri kalkındırmayı sadece belediye imkanlarını kullanarak yapmak çok uzun bir süreç ve çok büyük zorluklar getirir. Göreve geldiğimiz gün itibari ile bu noktada halk ile yönetimi birlikte yapmak için çeşitli kurumlarımız ile işbirliği yaptık. İmarını meslek odalarına denetlettiren ve şehre birlikte yön veren bir belediye olmaya çalışıyoruz. Aynı şekilde sağlık meslek birlikleri ile de sosyal ve sağlık alanlarında çalışmalarımızı birlikte sürdürüyoruz. Aynı çalışmayı da mali müşavirler odamızla birlikte götürmeye gayret ediyoruz. Aslında geriye kalan bir tek esnaf odaları var. Onlar için de geçtiğimiz ay bir öneri getirdik. Dedik ki esnaf sarayı oluşturalım. Bütün odalarımızı aynı binaya alalım. Altına bankasını, ilgili kredi kooperatifini koyalım. Vatandaşımız geldiği zaman bütün işini bir binada tamamlayıp gitsin. Çok da düzgün bir proje çizildi” dedi.

 

 

“300 KİLOMETRELİK YOL AĞI TAMAMLANACAK”

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin yeni kurulan bir belediye olduğunu söyleyen Eşkinat, “Cumhuriyet tarihi boyunca Tekirdağ’da görev yapmış, emeğine saygı duyduğumuz tüm gelmiş geçmiş belediyelerimizin yaptığı yoldan daha fazla yol yapmıştır. Yapılan yol miktarı bugün itibari ile 1.500.000 metrekaredir. Dönemi tamamladığımızda ulaşacağımız rakam 2.000.000 metrekare olacaktır. Tekirdağ’ın merkez 13 mahallesinin 300 kilometrelik yol ağı, alt yapı ve üst yapı dahil olmak üzere dönem içinde tamamlanmış olacak” dedi.

 

 

BULUŞMALAR DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Nedim Arslan da “Süleymanpaşa Belediyesi ile geçtiğimiz yıl ilk birlikteliğimizi yaptık. Bize 3 yıllık çalışmalarını detaylı bir sunumla anlattılar. Bu yıl bir değişiklik yapalım dedik. Başkanımızın yıl içinde ne yaptıklarını anlatabilecekleri bizim de onlardan ne istediklerimizi paylaşabileceğimiz bir ortam olsun istedik. Önümüzdeki yıllarda da belediyelerimiz ile birlikteliğimizi sürdürerek hem kendi sorunlarımızı hem de onların sorunlarını tartışarak çözümler sunmak istiyoruz” dedi. Süleymanpaşa Belediyesi’nin odalar ile buluşmalarına devam edeceği ifade edildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN