"Yönümüz Avrupa Birliği olamaz"

Çerkezköy Saadet Partisi'nin Atatürk Caddesi Çerkezköy İş Merkezi'ndeki yeni teşkilat binası saat 16:00'da düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan Saadet Partisi Tekirdağ ?

GÜNDEM 25.03.2018 19:10:00 0

Açılışa Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon,  Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı ve ilçe yönetimi, Mirasımız Derneği Genel Sekreteri Abdullah Akçay, Çerkezköy Malatyalılar Derneği Başkanı Esat Deniz ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

“SANAYİNİN GELMESİYLE OLDU”

 

Açılışta konuşan Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon,  “Bundan böyle bu hareketin çalışması sıkı şekilde devam edecek ve sıkı bir çalışma yapacağız” diyerek açılışa katılanlara teşekkür etti. Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan da “Yeni teşkilat binamızda ilçe yönetimimiz çok verimli çalışmalar yapacak. Çerkezköy ve Kapaklı ilçeleri yıllar önce köydü şimdi birer metropol ilçe oldular  ve çok iyi bir hale geldiler bu da buralara sanayinin gelmesiyle oldu” dedi.

 

 

ERBAKAN’IN DA EMEĞİ VAR

 

Burada 81 ilden vatandaşın yaşadığını söyleyen Pehlivan, “Doğum yerleri farklı olsa da burada komşu oldular, arkadaş oldular ve birlik beraberlik içinde kardeşçe yaşıyorlar. Burası 81 ilden gelen insanların en iyi yaşadığı yerleşim yeri oldu. 1974’te CHP-Milli Selamet Partisi koalisyonunda yapılan çalışmalar sonunda alınan kararla buraya Organize sanayi kuruldu ve sanayi geldi” dedi. Buraya sanayinin gelmesinde merhum Necmettin Erbakan’ın da emeğinin olduğunu kaydeden Pehlivan “Rahmetli Erbakan tarafından buranın Organize Sanayi Bölgesinin temeli atıldı. Bu çalışmalar Saadet Partisi’nin dünkü çalışmalarıydı. Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve o günün mevcut kadrolarına teşekkür ediyoruz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

 

 

“YÖNÜMÜZ AVRUPA BİRLİĞİ OLAMAZ”

 

“Büyük İsrail kurulması çalışmaları var. Yönümüz Avrupa Birliği olamaz” diyen Pehlivan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Birliğimiz İslam Birliği olacak. Önce yatırımlar yapılacak ve kalkınma olacak. Bundan böyle reylerinizle çalışmalarınızla bu teşkilata destek vermenizi istiyoruz. Çalışmalarımızı her alanda yaygınlaştırarak zengin bir Türkiye olmasını istiyoruz” dedi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.

 

Haber / Özge MERİÇ