Minik öğrenciler çim adam yaptı

Malkara Kozyörük İlkokulu okul öncesi öğrencileri 21 - 26 Mart Orman Haftası ve Ağaç Bayramı kapsamında Ziraat Odası'nı ziyaret etti.  Öğrenciler burada çim adam yaptı.

GÜNDEM 25.03.2018 14:17:00 0
Minik öğrenciler çim adam yaptı

Kozyörük İlkokulu okul öncesi öğrencileri öğretmenleri Fulya Bayraktar ve velileriyle Malkara Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Öğrencilere burada ziraat mühendisleri ve tarım danışmanları Hülya Demir, Sevcan Arap ve Ece Sancar tarafından öğrencilere, orman sevgisi, ormanları korumak, ormanın önemini ve ormanın yararları hakkında bir slayt sunumu yapıldı. Sunum ardından minikler, kadın çorabından çim adam yaptı. Mühendisler, öğrencilere bir de ağaç dikme ödevi verdi. Öğrenciler de ailelerine ağaç dikme sözü verdi.

 

 

EN BÜYÜK MİRAS DOĞADIR

 

Çocuklara bırakılacak en büyük mirasın doğa olduğunu belirten Ziraat mühendisi Hülya Demir, “Onlara farkındalık yaratmaya çalıştık. Orman sevgisi, ormanları korumak, ormanın önemini ve ormanın yararları hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yaptık. Ziraat odamıza gelmek isteyen öğrencilerimizi her zaman bekleriz” dedi.

Haber / Ayşenur AYDIN