Belediye personeline mevzuat anlatıldı

Çerkezköy Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen 2 günlük mevzuat bilgilendirme seminerinde belediye personellerine mevcut mevzuatlar ve değişen mevzuatlar anlatıldı.

GÜNDEM 20.03.2018 19:34:00 0
Belediye personeline mevzuat anlatıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen eğitim seminerinde birim müdürlüklerinde çalışan personele mevzuatlarla ilgili bilgi verildi. Seminere konuşmacı olarak Eski Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar katıldı

 

 

DEĞİŞİKLİKLER ANLATILDI

Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘Mevzuat Bilgilendirme Semineri’nin ilk gününde mevzuattaki yenilikler hakkında bilgi verildi. Eski Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar tarafından verilen eğitimin ilk gününde, “Mevzuatlarda Yapılan Son Değişiklikler”, “2886, 4734, 4735 ve 6183 Sayılı Kanunların Açıklamaları”, “Kamu Zararlarının Tahsili veya Silinmesi”, “657 ve 4857 Sayılı İş Kanunu ile 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Belediye Çalışanlarının Kadroya Geçirilmesi” ve “7061 Sayılı Kanundaki Değişiklikler” hakkında Çerkezköy Belediyesi birim müdürlüklerinde görevli personele bilgiler aktarıldı.

İKİ GÜN SÜRDÜ

Seminerin ikinci gününde de Zabıta Müdürlüğü personeline “Zabıtanın Görevleri, Yetkileri ve Hakları”, “5326 Sayılı Kabahatler Kanunu”, “2559 Sayılı Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu”, “1608 Sayılı Umumu Belediyeye Müteallik Ahkamı Cezaiye Hakkında Bazı Maddelerini Muadil Kanun ve iş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik Açıklamaları” hakkında bilgiler verildi.

“EĞİTİMLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Eğitimlerle ilgili konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi personelinin gelişimini sağlamaya yönelik eğitimleri önemsediklerini belirterek “Bütün personellerimizin görev yaptıkları konularda eğitim almalarını sağlıyoruz. Mevzuat Bilgilendirme Semineri’ne konuşmacı olarak katılan Eski Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar’a da teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ