Avantaj Kapaklıspor'da

Tekirdağ Süper Amatör Ligde lider Kapaklıspor 24.hafta karşılaşmasında Pazar günü Muratlı Belediyespor'a konuk oldu. Karşılaşmadan 5-0 galip ayrılan Kapaklıspor önümüzdeki hafta evinde Malkar

SPOR 19.03.2018 16:47:00 0
Avantaj Kapaklıspor

Karşılaşmaya etkili başlayan taraf Kapaklıspor oldu. Kapaklıspor karşılaşmanın 6’ncı dakikasında golcü oyuncusu Şaban’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor karşılaşmanın 14’üncü dakikasında ikinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Mertcan sert bir vuruş gerçekleştirerek skoru 2-0’a getirdi. İlk 15 dakikada iki gol kaydeden ve gol bulmaya devam eden Kapaklıspor karşılaşmanın 17’inci dakikasında farkı üçe çıkardı. Gelişen organize atakta topla buluşan Şaban kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü attı.

 

 

FARKLI KAZANDI

Gollerin ardından Kapaklıspor iyice rahatladı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresinin başında ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor farkı indirmek için ataklar geliştirse de Kapaklıspor savunması hata yapmadı. İlerleyen bölümlerde Nail’in şık golüyle Kapaklıspor farkı dörde çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor’da Ömer Faruk 86’ıncı dakikada bir gol kaydederek skoru 5-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyetle puanını 53’e çıkartı. Kapaklıspor önümüzdeki hafta evinde Malkara 14 Kasımspor’u mağlup ettiği takdirde ligin tamamlanmasına bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

Haber / Ayşenur AYDIN