Kursiyerlere sertifikaları törenle verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) kapsamında Kapaklı'da düzenlenen girişimcilik, fotoğrafçılık, diksiyon, gitar, A1 İngilizce ve işaret dili kurslarına katılan kursiy

GÜNDEM 16.03.2018 21:15:00 0
Kursiyerlere sertifikaları törenle verildi

Saat 15:00’da Kapaklı Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Meclis Üyeleri Akın Yılmaz, Muzaffer Yıldıran, Ender Dubaz, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, muhtarlar ile kursiyerler katıldı. Sertifika töreninde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı halk için eğitim konusunda ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

 

TEBRİK ETTİ

 

Bu eğitimlerin 189 kursiyer ile başladığını, 72’sinin kursa devam ederek sertifika almaya hak kazandığını söyleyen Mandalı “Ne mezunu olursak olalım sertifikamız olmalıdır. Her herhangi bir kuruma, özel sektöre veya resmi bir kuruma gittiğinizde sertifikalar yarı özel diploma vasfını taşıyor” dedi. Bu kursların içinde en önemlisinin işaret dili kursu olduğunu kaydeden Mandalı, sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerleri tebrik etti.

 

KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü tarafından Kapaklı’da açılan girişimcilik kursunu tamamlayan 28, Fotoğrafçılık kursunu tamamlayan 4, diksiyon kursunu tamamlayan 6, gitar kursunu tamamlayan 8, A1 İngilizce kursunu tamamlayan 10 ve işaret dili kursunu başarı ile tamamlayan 16 kursiyere sertifikalarını verildi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN