Taşeron işçilerin sınav sonuçları açıklandı

Kapaklı Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi belediye şirketinde işçi statüsüne geçirilmek üzere sınava tabi tutulan işçilerin sınav sonuçlarını açıkladı. Kapaklı Belediyesi bünyesinde farkl

GÜNDEM 14.03.2018 18:46:00 0
Taşeron işçilerin sınav sonuçları açıklandı

Kapaklı Belediyesi bünyesinde personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alım sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan ve belediye şirketinde işçi statüsüne geçirilmek üzere sınava tabi tutulan işçilerin sınav sonuçları açıklandı.

 

150 PERSONEL SINAVDAN BAŞARIYLA GEÇTİ

 

Sınav sonuçları Kapaklı Belediyesi’nin internet sayfasından duyuruldu. Buna göre Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan 26, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışan 22,  Mali Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 7, Temizlik İşleri Müdürlüğü 95 personel sınavdan başarıyla geçti.

 

İTİRAZ YAZILI OLARAK YAPILACAK

 

Sınav sonucuna itiraz süresinin, ilan askıya çıktığı günden itibaren 4 gün olduğunu belirten Kapaklı Belediyesi yetkilileri “Sınav sonuçları için ilana itiraz Valilik bünyesinde oluşturulan itiraz komisyonuna yazılı olarak yapılacak” dedi.

 

351 PERSONEL BAŞARILI OLDU

 

Çerkezköy Belediyesi de sınava katılan personellerin başarılı/başarısız durumunu gösteren listeyi belediyenin internet sayfasından yayınladı. Buna göre 351 personel sınavda başarılı oldu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU