"Vatan ve bayrak sevgimizi sorgulamak kimsenin haddine değil"

Mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Belediye meydanında kermese izin verilmediği gerekçesi ile kendilerini eleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Ba?

GÜNDEM 12.03.2018 23:36:00 0

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ilçedeki mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

MUHTARLARLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

 

Dün saat 12:00’da Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve muhtarlarının yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve Esengül Güven de katıldı. Muhtarlarla zaman zaman bir araya geldiklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Daha önce kahvaltıda bir araya gelmiştik. Şimdi de öğle yemeğinde bir araya gelmek istedik. Muhtarlarımızın taleplerini dinliyoruz. Ayın 21’inde Yaşlılar Buluşması var. Onunla ilgili de bir program hazırlığı var” dedi.

 

“VATAN VE BAYRAK SEVGİMİZİ SORGULAMAK KİMSENİN HADDİNE DEĞİL”

 

Belediye meydanında kermese izin verilmediği gerekçesi ile kendilerini eleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye de cevap veren Akay “Bizim vatan sevgimizi, bayrak sevgimizi sorgulamak kimsenin haddine değil. Bizim vatan ve bayrak sevgimiz konjektüre göre değişmiyor. Dün ne söylediysek bugün de onu söylüyoruz ve yarın da aynı şeyi söylemeye devam edeceğiz” dedi.

 

“SİYASETE BULAŞTIRANLARA YAZIKLAR OLSUN”

 

Kermes ile ilgili AK Parti’nin belediyeye bir dilekçe sunduğunu söyleyen Akay “Kermes tabi ki açılabilir. Ama gıda ile ilgili tereddütler olduğu için gıda olmasın dedik. Bize ‘yazıklar olsun’ demiş. Asıl Afrin’i, şehitleri siyasete bulaştıranlara yazıklar olsun. Allah akıl sağlığı versin” dedi. Akay, uzun zamandır gıda içeren kermeslere müsaade etmediklerini söyledi.

 

HANGİSİ REKLAM?

 

Bağlık Viyadüğü ile ilgili de konuşan Akay “Bağlık Viyadüğü Karayolları’nın keyfini bekliyor. Bugün Karayolları’ndan bir yazı geldi. Çerkezköy-Veliköy arasındaki yoldaki ışıklandırma direklerinin reklam içerdiği için sökülmesini istemişler. Biz de bir yazı yazıp reklamın ne olduğunu tanımlamalarını isteyeceğiz. Direklerdeki bayrak mı reklam, ‘sevdamız Çerkezköy’ mü? Yol kenarındaki reklam tabelaları için izin veren kurum Karayolları. Çerkezköy-Veliköy yolunda, yol kenarında bulunan asıl reklam tabelalarıyla ilgili bir şey yapıp yapmayacaklarını da soracağız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU