AK Partili kadınlardan Afrin için kermes

AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere destek amacıyla kermes düzenlendi. Kermesi gezen AK Parti Çerke

GÜNDEM 11.03.2018 22:45:00 0
AK Partili kadınlardan Afrin için kermes

AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklere destek amacıyla kermes düzenlendi.

 

“SINIRLARIMIZI GÜVENLİ HALE GETİRECEĞİZ”

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye meydanında bulunan iş merkezinin altında düzenlenen kermesi gezdi. Kermes önünde şehitler için okunan duaların ardından açıklama yapan Öğe, “Hatay sınırımızda ve Güney sınırlarımızda Afrin Bölgesinde bir Zeytin Dalı Harekatı yapılıyor. Bizler de teşkilatımız olarak kadın kollarımızın programı dahilinde oradaki Mehmetçiğimize destek amacıyla burada bir kermes düzenledik” dedi. Afrin'de savaşan askerlerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, muzafferiyet dileyen Öğe “Daha önce Elbab'ta olduğu gibi Allah’ın izniyle Afrin'i de terörden temizleyerek ülkemizin sınırlarını güvenli hale getireceğiz. Tüm dünyada terör örgütlerini destekleyen bu ülkelere rağmen terörü destekleyen onlara yandaşlık yapan birçok unsura rağmen güçlü Türkiye buna asla müsaade etmeyecek” dedi.

 

“MAZLUMUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Türkiye’nin artık büyük ve güçlü bir ülke olduğunu söyleyen Öğe “Bunun önünde kimse duramayacak. Bizler dünyanın neresinde olursa olsun, dil din ırk ayrımı yapmadan nerede bir mazlum zulüm altındaysa ülke olarak mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Kermesten elde edilecek geliri en yakın zamanda Afrin’e ileteceklerini söyleyen Abdullah Öğe kermese katkıda bulunanlara teşekkür etti.

 

“DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM”

 

Türkiye’nin bölünemeyeceğini, ülkeyi bölmek isteyenlere milletin gerekli cevabı vereceğinin söyleyen Öğe “Afrin'e 5 kilometrelik mesafemiz kaldı. Dualarımızı eksik etmeyelim. Bu bayrak uğruna, bu ezan uğruna orada mücadele ediyorlar” dedi. Öğe, kermesi düzenlerken Çerkezköy Belediyesi’nden izinle alakalı sorun yaşadıklarını da belirterek “Biz burada hayırlı bir iş için kermes düzenledik. Bu özel bir gelir kaynağı değil. Bu kaynak Mehmetçiğimize gönderilecek. Parti ve siyasi düşünce ayrımı olmadan böyle bir vazifeyi yapma gereği duyduk. Ve her siyasi görüşten olan arkadaşlarımız bu kermese katkıda bulundular” dedi. Bunun siyasi bir mesele olmadığını kaydeden Öğe “Ancak buradaki Çerkezköy Belediyesi yani CHP Belediyesi maalesef, arkadaşlarımızın izin istemelerine rağmen açık alanda gerekçeli bazı durumlarla müsaade etmedi. Biz burada hayır işi yapma gayret ediyoruz. Daha önce 2016-2017'de burada belediye meydanında kermese izin verenler şimdi bize ‘satılmasına izin vermiyoruz’ diyerek bir cevap yazısı yazmışlar. Yazıklar olsun” dedi.

 

“AFRİN’DE NE OLDUĞUNU ANLAYAMAZLAR”

 

Öğe, “15 Temmuz’da partililerine ‘meydana çıkmayın sokağa çıkmayın’ mesajları atan, camlardan köşelerden bizi izleyenler burada Afrin'de ne olduğunu anlayamazlar. Onun için ben buradan Çerkezköy Belediyesini bu anlamsız gerekçe ile meydana izin vermemesini kınıyorum. İnşallah burada daha adil daha iyi bir yönetim için bu belediyeye AK Parti bayrağını dikeceğiz” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partili yönetime de kermesi ziyaret etmemeleri nedeniyle sitemde bulunan Öğe “Cumhuriyet halk partili yönetimler burada başka kermeslere katılım gösterirken bu kermesi de bir ziyaret etmeleri gerekmez miydi arkadaşlar. Bu bir parti meselesi değildi. Burada kim Afrin'le ilgili program yapsa biz bunlara katılıyoruz. Biz de bu şekilde olmasını beklerdik. Ama maalesef bu samimiyeti biz görmedik” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ