Yönetim ve oyuncular kahvaltıda bir araya geldi

Süper Amatör Ligde mücadele eden Çerkezköy Doğanspor oyuncuları ve yönetimi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve ÇTSO Meclis üyesi Mehmet Danyeli tarafından düzenlenen kahva

SPOR 11.03.2018 22:19:00 0
Yönetim ve oyuncular kahvaltıda bir araya geldi

Saat 11:00’da Yemek Dünyas’ında düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis üyeleri Mehmet Danyeli ve Dilaver Burak, Çerkezköy Doğanspor As Başkanı Sabri Asbaş, yöneticiler, teknik heyet ve sporcular katıldı.

 

MOTİVE ETTİ

 

Doğanspor’u kahvaltıda ağırlayan Süleyman Kozuva ve Mehmet Danyeli’ye teşekkür eden Çerkezköy Doğanspor Asbaşkanı Sabri Asbaş, “İş adamlarımız ve esnaflarımızın düzenledikleri bu kahvaltı organizasyonları ile kulübümüze verilen güven ve destek bizleri çok mutlu ediyor. Bugün de zorlu  Muratlı Belediyespor karşılaşması öncesi  verilen bu kahvaltı bizleri motive etti” dedi. Süleyman Kozuva ve Mehmet Danyeli de, Çerkezköy Doğanspor Kulübü’nün Çerkezköy’ün önemli bir kulübü olduğunu ifade ederek “Biz her zaman üzerimize düşen katkı ve desteği vermeye hazırız ve her zaman Çerkezköy Doğanspor’un yanındayız. Temennimiz Çerkezköy Doğansporun kısa sürede hak ettiği hedefine ulaşmasıdır ve ulaşacağına da inanıyoruz” dedi.

 

Haber / Özge MERİÇ