Kapaklıspor, Ereğli'yi konuk etti

Tekirdağ Süper Amatör Liginde şampiyonluk yarışını zirvede sürdüren Kapaklıspor ligin 23. haftasında Marmara Ereğlisi Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında attığı

SPOR 11.03.2018 22:14:00 0
Kapaklıspor, Ereğli

Tekirdağ Süper Amatör Liginde, 23’üncü haftada şampiyonluk yarışını zirvede sürdüren Kapaklıspor ile Marmara Ereğlisi Belediyespor karşı karşıya geldi.

 

İLK GOL, İLK DAKİKADA GELDİ

 

Pazar günü saat 14:00’da Kapaklı sahasında oynanan karşılaşmada ilk dakikada kazandığı penaltıyı Berkay ile gole çeviren Kapaklıspor öne geçti. Kapaklıspor, karşılaşmanın 5’inci dakikasında Şaban’ın golü ile farkı 2’ye çıkardı.

 

FARK 3’E ÇIKTI

 

Erken gelen iki golle farklı üstünlüğü yakalayan Kapaklıspor, daha rahat bir oyun sergilerken 20’nci dakikada topu filelerle buluşturan Mertcan farkı üçe çıkarırken, ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarıda skoru korumayı amaçlayan Kapaklıspor daha temkinli bir futbol ortaya koyarken, Marmara Ereğlisi Belediyespor bu devre bir gol bulup umutlansa da maçta başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşma  Kapaklıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN