İlk 10'a giren mükelleflere Maliye Bakanından teşekkür

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Vergi Haftası dolayısıyla Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Kılıç'ı ağırladı. Ziyarette konuşan Kılıç, Vergi Haftası'n?

GÜNDEM 4.03.2018 20:43:00 0
İlk 10

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Kılıç, bu yıl 29’uncusu kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı ziyaret etti.

 

“BU YIL 29’UNCUSU KUTLANIYOR”

 

Vergi Haftası’nın vergi bilincinin topluma kazandırılması kapsamında düzenlendiğini ifade eden Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Kılıç “Bu yıl 29’uncusunu kutladığımız Vergi Haftası kapsamında mükelleflerimize ve okullarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Ayrıca veri ödemede ilk 10’a giren mükelleflerimize de bizzat Maliye Bakanımız Naci Ağbal imzalı teşekkür mektuplarını takdim ediyoruz” dedi.

 

VERGİ HAFTASINI KUTLADI

 

Kapaklı Belediye Başkanın İrfan Mandalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Verginin, toplumların devlet olarak yaşamasından kaynaklanan güvenlik, eğitim, sosyal hizmetler, sağlık ve belediye hizmetleri gibi bazı konularda ortak yaşama giderlerini karşılamak amacıyla, huzur ve güven içerisinde bir milletin devlet güvencesi altında yaşaması için bir görev ve zorunluluk olduğunu kaydeden Mandalı “ Vergi haftası münasebetiyle de verginin öneminin tüm vatandaşlarımıza aktarılması çok önemli. Tüm Çerkezköy Vergi Dairesi personelinin Vergi Haftası’nı kutluyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU