Üst Mahkeme, ÇTSO'nun itirazını kabul etti

Tekirdağ Bölge İdare Mahkemesi'nin kararı üzerine Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'ne yaptığı itiraz sonuçlandı.

GÜNDEM 1.03.2018 20:03:00 0
Üst Mahkeme, ÇTSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisince üst üste dört toplantıya katılmadığı gerekçesiyle meclis üyeliğinin düşürülmesinin ardından Tekirdağ Bölge İdare Mahkemesi’ne başvuran ve mahkemenin yürütmeyi durdurması üzerine meclis üyeliğine geri dönen Rahmi Yılmaz, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi’nin kararıyla büyük şok yaşadı.

 

MECLİS TOPLANMADI

 

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olan Rahmi Yılmaz’ın son 6 ay içerisinde yapılan toplantıların yarısından fazlasına katılmadığından, meclis üyeliğinden çekilmiş sayılmasına işlemde hukuka aykırılık bulunmadığına, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan itirazın kabulüne ve Tekirdağ İdare Mahkemesi’nin kararının kaldırılmasına, yürütmenin durdurulmasına karar verdi. Ocak ayında Tekirdağ Bölge İdaresi’nin kararı ile meclis üyeliğine geri dönen Rahmi Yılmaz’ın Şubat ayı toplantısına katılması beklenirken, oda meclis başkanlığı, Şubat ayı toplantısını yapmamıştı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU