Çerkezköy TSO, Zaporijiya'ya çıkarma yaptı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 75 kişilik heyet, iki ay önce odayı ziyaret eden kardeş oda Zaporijiya Ticaret ve Sanayi Odası'nın kendi fuar merkezinde düzenlediği Building-Spring 2018 Fuarıâ€?

GÜNDEM 28.02.2018 21:31:00 0
Çerkezköy TSO, Zaporijiya

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 75 kişilik heyet, iki ay önce odayı ziyaret eden kardeş oda Zaporijiya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendi fuar merkezinde düzenledikleri Building-Spring 2018 Fuarı’nı ziyaret etmek üzere Ukrayna’ya gitti.

 

MÜZEYİ ZİYARET ETTİLER

 

Sabah saat 04:30’da Çerkezköy’den otobüsle Atatürk Havalimanı’na giden 75 kişilik kafile, saat 07:25 uçağıyla Zaporijiya’ya hareket etti.  Yerel saatle 08:20’de Zaporijiya’ya ulaşan ÇTSO heyeti, iş gezinin ilk gününde Mühendislik Tekniği ve Uçak Motorları Tarihi Müzesi’ni ziyaret etti.

 

FUARIN AÇILIŞI YARIN YAPILACAK

 

Çerkezköy TSO heyeti yarın da Building-Spring 2018 Fuarı’nı ziyaret edecek. Fuarın açılış törenine katılacak olan Çerkezköy TSO heyeti, bazı sanayi işletmelerini de ziyaret edecek. Gezinin 3’üncü gününde de heyet, fuar merkezinde bölge ve şehir idaresi ile yuvarlak masa toplantısı yapacak. B2B sektör toplantılarının da yapılacağı gezide heyet çeşitli kültürel etkinliklere de katılacak.

 

PAZAR GÜNÜ DÖNECEKLER

 

Cumartesi günü rehber eşliğinde Zaporijiya şehir turu yapacak olan heyet, Arabalar Müzesi’ni ve Khortisa Adası’nı ziyaret edecek. 75 kişilik heyet, Pazar günü Çerkezköy’e dönecek.

 

75 KİŞİLİK HEYET

 

75 kişilik heyette ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Seçkin, Sinan Sifil, Metin Taşdelen, Mesut Görgün, ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Meclis Üyeleri Aktaş Güler, Kadir Uz, Mehmet Çetin, Mehmet Danyeli, Özcan Doğu Kaya, Reşat Ünlü, Sebahattin Önal, Mehmet Sait Erdem’in yanı sıra firma temsilcileri ve basın mensupları yer alıyor.

 

İKİLİ GÖRÜŞMELER DE GERÇEKLEŞTİRECEKLER

 

Building-Spring 2018 Fuarında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 120 m2’lik alanda üyelerin kendilerini ve ürünlerini tanıtmaları ve B2B ikili iş görüşmeleri yapmaları için bir ortam sağlanacağını ifade eden yetkililer “Ürün tanıtımı yapacak üyelerimiz için Odamız tarafından yüzde 80’i karşılanmış sınırlı sayıdaki bankoları 200 dolar ödeme yaparak kullanabilecekler. İş gezisinde ayrıca kardeş Odamız Zaporijiya Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti ile Türkiye Odessa Ticaret Ataşeliği ve Türkiye Ukrayna İşadamları Derneği görüşmeleri gerçekleştirilecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU