Akay, Çocuk Meclisi yönetimini ağırladı

Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Emine Demir ve Çocuk Meclisi Yönetimi, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 27.02.2018 17:55:00 0
Akay, Çocuk Meclisi yönetimini ağırladı

Ziyarette konuşan Emine Demir, desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Çocuk Meclisi olarak güzel çalışmalara imza attıklarını kaydeden Demir, “Çerkezköy olarak bu yıl 22 Mart Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Dünya Su Günü etkinliklerine ev sahipliği yapacağız. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor” dedi.

 

“TİYATRO VE HALK OYUNLARI EKİBİ KURMAK İSTİYORUZ”

 

Demir, Çerkezköy Kent Konseyi Çocuk Meclisi olarak tiyatro ve halkoyunları ekipleri de kurmak istediklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vahap Akay da çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

“İHTİYAÇ VARSA GİDERİRİZ”

 

Çocuk Meclisi üyelerinin, Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne röntgen cihazı alınması talebinde bulunulması üzerine de konuşan Akay, Hayvan Barınağı’nda yenileme çalışması yaptıklarını, yeni bir ameliyathane yaptıklarını, eğer burada röntgen cihazına ihtiyaç varsa bu ihtiyacı da gidereceklerini söyledi.

 

Haber / Ruşa ELMA