Kapaklıspor kendi evinde berabere kaldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kapaklıspor, 21'inci haftada Çorlu Kültürspor'u ağırladı.

SPOR 26.02.2018 15:59:00 0
Kapaklıspor kendi evinde berabere kaldı

Pazar günü saat 14:00’da oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Serhat, Ömer Faruk, Çağatay, Hüseyin, Sacko, Mertcan, Gurur, Tezcan, Şaban, Berkay ve Nail ilk on biri  ile çıkarken, konuk ekip Çorlu Kültürspor ise Yusuf, Ertan, Uğur, Bülent, Muammer, Ferhat, Süleyman, Yusuf, Sefa, Samet ve Emre ilk on biri ile çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kapaklıspor, ilk dakikalarda peş peşe bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi.

 

İLK GOL KÜLTÜRSPOR’DAN

 

Karşılaşmanın 27’nci dakikasında Çorlu Kültürspor Ferhat’ın attığı golle 1-0 öne geçerken, ilk yarı Çorlu Kültüspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Kapaklıspor ikinci yarıda beraberliği yakalamak için baskısını artırdı. Karşılaşmanın 56’ncı dakikasında Tezcan’ın attığı golle skor 1-1 oldu.

 

2-2 SONA ERDİ

 

Karşılaşmanın 59’uncu dakikasında Çorlu Kültürspor’dan Sefa kaptığı topu filelerle buluşturunca Çorlu Kültürspor yeniden öne geçti.  Beraberlik için yüklenen Kapaklıspor, yakaladığı birçok gol pozisyonunu değerlendirmedi. Kapaklıspor, maçın uzatma dakikalarında Mamadou Sacko’un golü ile skoru 2-2 yaptı.

 

Haber / Ayşenur AYDIN