Nefes Kredisi 2018'de de devam ediyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, TOBB Nefes kredisinin 2018 yılında da devam ettiğini söyledi. Kozuva "Bu kapsamda kredi almak isteyen KOBİ üyelerimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi

GÜNDEM 22.02.2018 23:40:00 0
Nefes Kredisi 2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Nefes Kredisi ile ilgili KOBİ’lere müjde veren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva “TOBB Nefes Kredisi 2018 yılında da devam ediyor” dedi.

 

“BİR DİZİ EKONOMİK TEDBİR ALINDI”

 

İçeride ve dışarıda birçok sorunla boğuşan devletin bekası konusunda elini taşın altına koyan; ülkesi için üretmeye ve katkı sunmaya azim ve kararlı olan iş dünyasının bu vefakârlığı karşısında bir dizi ekonomik tedbir alındığını belirten Kozuva “Bunlardan bir tanesi de KOBİ’lerimize Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin organize ettiği “TOBB Nefes Kredisi” uygulamasına 2018 yılında da devam edilmesi kararıdır. KOBİ firmalarımıza yönelik 2017 yılında başlatılan “TOBB Nefes Kredisi” imkânı 2018 yılında da devam ettirilecek” dedi.

 

“ODAMIZA BAŞVURABİLİRLER”

 

KOBİ firmalarına yönelik 2017 yılında başlatılan “TOBB nefes kredisi” imkânının 2018 yılında da devam ettirileceğini kaydeden Kozuva “Bu kapsamda kredi almak isteyen KOBİ üyelerimiz Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamıza müracaat edebilirler” dedi. Kozuva, başvuru detaylarının en kısa zamanda Odanın web sayfasında açıklanacağını kaydetti.

 

Haber / Özge MERİÇ