Mehmetçik için kan bağışladılar

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) personelleri Zeytin Dalı Harekâtında görev alan Mehmetçiklere destek amacıyla kan bağışında bulundu.

GÜNDEM 22.02.2018 23:11:00 0
Mehmetçik için kan bağışladılar

TESKİ Genel Müdürlüğü ve Kızılay ile iş birliği içinde düzenlenen kampanya kapsamında, TESKİ Emekçileri toplamda 143 ünite kan toplanırken, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa da kan bağışında bulundu.

 

“MANEVİ DESTEK OLACAĞIZ”

 

TESKİ Emekçileri olarak şu anda Suriye’de devam eden, Zeytin Dalı Operasyonu’nda görev alan askerlere destek olmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirten Başa “Kızılay ile işbirliği içinde bu işlemi gerçekleştiriyoruz. Oldukça yoğun bir ön başvuru oldu. 221 personel ön başvuruda bulundu. Kan bağışı kampanyamızın amacı, TESKİ olarak kurumsal kimliğimizi ön plana çıkararak terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetçiğimize manevi destek olmuş olacağız. Bu kampanyanın düzenlenmesinde öncü olan TESKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, TESKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Kızılaya teşekkür ediyorum. Bu gibi etkinliklerin diğer kamu kurum ve kuruluşlarına, ayrıca özel firmalara da örnek olmasını diliyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün Türk Silahlı Kuvvetleri ve Mehmetçiğimizin arkasında olma günüdür” dedi.

 

“MİLLETİMİZİN VE ASKERİMİZİN YANINDAYIZ”

 

TESKİ’nin kan bağışı kampanyasının kendilerini onurlandırdığını kaydeden Kızılay Kan Merkezi Doktoru Metin Karadağ  da “TESKİ’nin kampanyasına biz de Kızılay olarak destek veriyoruz. Bu kurumlar arası bir dayanışmadır. Böyle günlerde milletimizin ve askerlerimizin yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Biz de bu yüzden Kızılay olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN