Avrupa için destek sözü

Ocak ayında Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası'nda Türkiye Üçüncüsü olan Şahin Ergin'i makamında ağırlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem E

SPOR 22.02.2018 23:09:00 0
Avrupa için destek sözü

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Ocak ayında Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Turnuvası’nda 11 Yaş genel kategoride Türkiye Üçüncüsü olan Şahin Ergin’i makamında ağırladı. Ziyarette Türkiye Satranç Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu, Türkiye Üçüncüsü Şahin Ergin’in annesi Seyide Ergin ve Antrenörü Necati Şentürk de hazır bulundu.

 

“DESTEĞE HAZIRIZ”

 

Genç sporcudan Antalya’daki turnuva ile ilgili bilgi alan Başkan Eşkinat, sporcuyu ve ailesini tebrik etti. İl Temsilcisi Aylin Aydoğdu, Şahin’in Mart ayı sonunda Polonya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’na katılacağını ve burada şampiyonluk hedeflediğini aktardı. Eşkinat da hem Tekirdağ’ı hem de Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek olan sporcuya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.Eşkinat, sporcuya çeyrek altın ve özel tasarım taşınabilir şarj cihazı hediye etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ