"Adaletten sapılırsa, ortaya zulüm çıkar"

Diğer siyasi partilere yönelik ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Tekirdağ İl Yönetimi, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı'nın ardÄ

GÜNDEM 18.02.2018 13:23:00 0

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan ve yönetim kurulu üyeleri, DSP Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Yaman ile görüştü. Ziyarette konuşan Feti Pehlivan, siyasi partilerin fikir alış verişi yapmaları ve bir araya gelmelerinin ülkemiz ve Tekirdağ için faydalı olacağını belirterek “O bakımdan birbirimize gidip gelebilmeliyiz. Fikirlerimizi beyan edebilmeli ve saygı duymalıyız. Kutuplaştırıcı, öteleyen, görmezden gelen, tepeden bakan bir siyaset ve duruş toplumda karşılığını bulmayacağı gibi birliğimizi tesis etmemize en büyük engel oluşturur” dedi. Adaletin ölçünün göstergesi olduğunu söyleyen Pehlivan “Adaletten şaşmalıyız. Adaletten milim sapma olursa ortaya zulüm çıkar. Uygulayan da zalim olur. Biz zulme rıza gösteremeyiz. Her açıdan adalete ihtiyaç vardır. İşte bu adalet nasıl tesis edilir bunun yollarını siyasi partiler olarak araştırıp, arayıp bulup halkımıza takdim etmemiz gerekir” dedi.

 

“KAVGACI BİR ÜSLUP GELECEĞİMİZE ZARAR VERİR”

 

DSP Tekirdağ il Başkanı Mehmet Yaman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Her ne olursa olsun kavgacı bir üslup ülkemiz geleceğine zarar verir. O bakımdan biz siyasiler söylem ve eylemlerimize dikkat etmek durumundayız. Sevgi ve saygı çerçevesinde herkes herkesi dinlemeli, anlamalı. En azından gayret göstermeli” dedi. Ziyarette Feti Pehlivan, DSP Tekirdağ  İl Başkanı Mehmet Yaman’a Necmettn Erbakan’ın “Davam” isimli kitabı ile saadet Partisi’nin “Adil Sistem Adil Seçim”  raporunu takdim etti.

 

Haber / Ayşenur AYDIN