"Yapmadığı hizmet için para alıyor"

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Tekirdağ Su ve kanalizasyon İdaresi'nin kanalizasyonu olmayan evlerden atık su bedeli aldığını öne sürerek "Millete hizmet götüremiyorsunuz ancak para

SİYASET 15.02.2018 19:58:00 0

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Tekirdağ Su ve kanalizasyon İdaresi’nin kanalizasyonu olmayan evlerden atık su bedeli aldığını öne sürdü.

 

SU GİDERİ OLMAYAN VATANDAŞTAN PARA ALIYOR

 

Pınarça’da vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin “Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek için Pınarça Mahallesi’ne gittik. Kanalizasyonların ortalığa aktığını gördük. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi su gideri olmayan vatandaşlardan atık su bedeli alıyor” dedi.

 

“YAPAMIYORSANIZ BIRAKIN YAPANLAR GELSİN”

 

Kanalizasyonlarla ilgili fotoğrafları sosyal medyada paylaştıklarını ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın bu paylaşımların altına “Kanalizasyon altyapısın olmayan abonelerimizden atık su parası alınmıyor” yorumunu yazdığını belirten Bezgin, Pınarça’daki bir aboneye gelen atık su bedeli alındığını gösteren su faturasını da basın mensupları ile paylaştı. TESKİ’ye seslenen Bezgin “İnsanların kanalizasyonu yok, atık su gideri yok, Pınarça Mahalle sakinlerinden atık su gideri alındığının ispatı işte buradadır. Ey TESKİ, millete hizmet götüremiyorsun ancak parayı almaya gelince koşuyorsun. Bu insanların paralarını iade etmelisin. Aksi halde haksız kazanç elde etmekten size dava açılacaktır. 4 yıldır hiçbir hizmet göremediğimiz TESKİ yine çuvalladı. Bu sadece bir örnek, Tekirdağ genelini düşündüğümüzde bu sayı artacak. Yapamıyorsanız bırakın yapanlar gelsin” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU