35 çift, 14 Şubat'ta dünya evine girdi

Çerkezköy'de 12, Çorlu'da da 18 çift, dünya evine girmek için 14 Şubat'ı tercih etti. Kapaklı'da da 5 çift 14 Şubat'ta evlendi.

GÜNDEM 15.02.2018 19:54:00 0
35 çift, 14 Şubat

Çiftlerin nikahını kıyan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, aile kurumunun önemine dikkat çekerek çiftlere mutluluklar diledi. Çorlu’da ise 18 çift evlenmek için 14 Şubat’ı tercih etti.

 

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Çerkezköy’de 18 çift dünya evine girdi. 14 Şubat'ı daha da özel bir gün haline getirmek isteyen çiftler aylar öncesinden randevu alarak nikah dairelerine akın etti. 12 çift, dünya evine girmek için  mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçti. Gürcan-Adem Barut, Feride-Ahmet Karadeniz, Bahar-Şeyhmus Bilgiç, Aleyna-Vedat Demir, Emine-Gökhan Açıkel, Hasret-Necmi Solak, Merve-Gökhan İnce, Guncha-Olcay Şencan, Buket-Süleyman İlbasan, Mervegül-Serdar Bayraktar, Tuğba-Hakan Aslan, Rabia-Ramazan Çimendağ çiftleri Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılan nikah törenleri ile hayatlarını birleştirdi.

 

KAPAKLI’DA 5 ÇİFT

 

Kapaklı’da 5 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlendi. Çiftlerin nikahını kıyan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, aile kurumunun önemine dikkat çekerek çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

 

NİKAHLARINI BAYSAN KIYDI

 

Çorlu’da da sevgililer gününde 18 çift dünya evine girdi. Çiftlerin nikahlarını Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan kıydı. 18 çift, nikâh tarihlerini 14 Şubat Sevgililer Günü olarak tercih etti. Çorlu Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuruda bulunan çiftlerden dördünün nikâhları, Çorlu Belediyesi Nikâh Salonu'nda Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından kıyıldı. Çiftlere mutluluk dileyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, mutlu bir evlilik için tavsiyelerde bulundu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU