Kulüple ilişkileri kesildi

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta geçtiğimiz hafta sonu oynanan Sultangazispor – Yeni Çanspor maçı sonunda çıkan olaylara ilişkin, Sultangazispor yönetimi olaylara karışanlarla ilgili olarak kendi cezasınÄ?

SPOR 14.02.2018 15:31:00 0
Kulüple ilişkileri kesildi

Sultangazispor yönetimi maç sonunda rakip takıma saldırılarda bulunan 1 yönetici, 1 sporcu ve 3 taraftarın kulüple ilişkilerinin kesildiğini açıkladı.

 

“CAMİA OLARAK ÜZÜNTÜ DUYDUK”

 

Sultangazi Spor Kulübü yönetimi adına açıklama yapan Başkan Nevzat Yılmaz “Hafta sonu oynanan Sultangazi Spor ve Yeni Çanspor müsabakasından sonra çıkan üzücü olaylardan sonra Sultangazi Emniyetinin ve spor kulübümüzün ortak çalışması sonucu olaylara karışan yöneticimiz Yasin Yalçınkaya, 3 taraftar, bir de takımımız 1 sporcusunun kulübümüzle ilişiği kesilmiştir. Emniyet bu kişileri gerekli tahkikat ve incelemeler sonucu savcılığa sevk etmiştir. Bu üzücü olaydan Sultangazi Spor Kulübü ve camiası büyük üzüntü duymuştur, bundan dolayı tüm spor kamuoyundan ve özellikle Yeniçan spor futbolcuları ve camiasından özür dileriz, bir daha bu tür olayların yaşanmaması için Sultangazi spor kulübü olarak gerekli tedbirleri alacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmasın” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN