Afrin'den Kapaklı'ya selam

Zeytin Dalı Harekatı'na katılan kahraman Mehmetçikler, Kapaklı'ya selam gönderdi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Afrin'de terör örgütü üyelerine karşı mücadele veren MehmetÃ?

GÜNDEM 13.02.2018 10:42:00 0
Afrin

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, sınır hattı ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak 2018 saat 17.00’den itibaren başlatılan  'Zeytin Dalı Harekâtı' devam ediyor.

 

SELAM GÖNDERDİLER

 

Harekata katılan kahraman Mehmetçikler, Kapaklı’ya selam gönderdi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Afrin’de terör örgütü üyelerine karşı mücadele veren Mehmetçiklerimizin Kapaklı’ya göndermiş olduğu mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Mühimmatın üzerine ‘Kapaklı halkına Afrin’den selamlar’ yazan bir askerimizin mesajını paylaşan Mandalı, “Afrin'de Zeytin Dalı harekatında görev yapan kahraman Mehmetçiğimizin Kapaklı halkına selamı var. Allah yar ve yardımcıları olsun. Dualarımız kahraman Türk Ordusu ile” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU