Belediyeden akülü sandalye desteği

Kapaklı Belediyesi, 2 özel vatandaşa daha tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların talepleri doğrultusunda tekerlekli sandalye yardımlarının devam edeceğini söyle

GÜNDEM 12.02.2018 15:51:00 0
Belediyeden akülü sandalye desteği

Engelli vatandaşları toplumsal hayata kazandırmak amacıyla vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda tekerlekli sandalye yardımlarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, 2 özel vatandaşa daha tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

 

“ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ’’

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı akülü tekerlekli sandalye verilen Azad ve Beray’ın ailelerinin desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını ifade ederek “Azad evladımız ve Beray kızımızın yüzlerindeki mutluluk bize yetiyor. Bizler belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. İmkânlarımız doğrultusunda engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Bizlerin onlara desteği ile evlerine bağlı kalmayarak sosyalleşme imkanı bulacaklar. Akülü tekerlekli sandalyelerimiz ailelerimizin derdine bir nebzede deva olduysa ne mutlu bizlere. Onları mutlu gördükçe bizler daha da mutlu oluyoruz” dedi.

 

“YARDIMLAR DEVAM EDECEK”

 

Yeni dağıtacakları sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya devam edeceklerini kaydeden Mandalı “Vatandaşların talepleri doğrultusunda akülü sandalye yardımlarımız devam edecek” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU