Kitap Fuarı açıldı

Çorlu Belediyesi, Trakya Koleji, Korza Fuarcılık ve Orion Avm'nin işbirliğiyle bu yıl 8'incisi düzenlenen Çorlu Kitap Fuarı'nı açıldı.

GÜNDEM 12.02.2018 15:42:00 0
Kitap Fuarı açıldı

Açılış törenine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün, Özel Trakya Koleji Kurucu Temsilcisi Şule Çalışkan, Orion Avm Genel Müdürü Meral Bostan ve kitapseverler katıldı. Açılışın yapılmasının ardından kitap stantları ziyarete açıldı. Törene katılan kitapseverler ve öğrenciler, binlerce kitap arasından beğendikleri eserleri temin etme imkânı buldular. Kitapseverler ayrıca imza gününe katılan Ahmet Ümit ile Ayhan Bozkurt’a kitaplarını imzalatma şansı buldu.

 

18 ŞUBAT’A KADAR DEVAM EDECEK

 

Kitap fuarının ikinci gününde sevilen yazarlar Haluk Ecevit, Kaan Murat Yanık, Işık Öğütçü ile Fox Tv Çalar Saat programı sunucusu yazar İsmail Küçükkaya kitapseverlerle buluştu. İmza gününde İsmail Küçükkaya ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Başkan Baysan, Küçükkaya’ya kitap imzalatarak günün anısına Çorlu Belediyesi adına hediye takdim etti. Kitap fuarının üçüncü gününde ise sevilen yazarlar Melih Bozcan, Serhat Yabancı ve Şermin Yaşar Çorlulu kitapseverlerle buluşarak kitaplarını imzaladı. Fuar 18 Şubat Pazar gününe kadar Orion Alışveriş Merkezi’nde devam edecek.

 

Haber / Ruşa ELMA