Birer puana razı oldular

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de mücadele eden Çerkezköy Doğanspor, 19.hafta karşılaşmasında evinde Kapaklı Sitespor'u ağırladı.

SPOR 12.02.2018 15:25:00 0
Birer puana razı oldular

Pazar günü Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya etkili başlayan taraf Çerkezköy Doğanspor oldu. Karşılaşmanın ilk dakikasında gelişen atakta topla buluşan Şafak düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköy Doğanspor’u öne geçirdi. Çerkezköy Doğanspor ikinci gol için yüklenirken, Kapaklı Sitespor ise beraberlik golü için pozisyon aradı. arşılaşmanın 32’inci dakikasında gelişen konuk ekip Kapaklı Sitespor atağında Anıl topu kendi ağlarına gönderince skor 1-1 oldu. İlk devrenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

 

1’ER PUAN ALDILAR

 

Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı başlayan Çerkezköy Doğanspor 55’inci dakikada Fırat Işık’ın golüyle yeniden öne geçti. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Kapaklı Sitespor oyuncusu Serkan Akyüz düzgün vuruş ile topu ağlara gönderdi. Öne geçtiği karşılaşmada galibiyeti koruyamayan Çerkezköy Doğanspor puanını 36’ya yükseltirken, Kapaklı Sitespor ise puanını 24 yaptı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ