Karadeniz Yemekleri Gecesi'ne yoğun ilgi

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Karadeniz Sevenler Derneği tarafından dün akşam Fevzipaşa Mahallesi'ndeki Güloğlu Restaurant'ta düzenlenen Karadeniz Yemekleri Gecesine ilgi yoğun oldu.

GÜNDEM 11.02.2018 21:56:00 0
Karadeniz Yemekleri Gecesi

Yemeğe,  Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Yusuf Hayri, Çerkezköy belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Erkan Zümbül, Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş ve dernek yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 “HEDEF BİRLİKTELİĞİ DAHA ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK”

 

Gecede konuşan Çerkezköy Karadeniz Sevenler Derneği Başkanı Taner Diş “Dernek olarak bu akşam Karadeniz yemekleri gecesi düzenledik. Bu gecemize katılan tüm konuklarımıza dernek başkanı olarak şahsım ve dernek yönetim kurulu arkadaşlarım adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Amaçlarının Karadeniz bölgesine özgü yemek kültürünü tanıtmak, Karadenizliler ve Çerkezköy’de yaşayanlarla birlikteliği pekiştirmek olduğunu söyleyen Diş “Artık bizler de Çerkezköylüyüz” dedi. Diş, bu gibi etkinlikleri zaman zaman düzenleyerek birlikteliği ve dayanışmayı daha üst seviyeye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Haber / Özge MERİÇ