Tek çatı altında birleştiler

Çerkezköy'de öğrenci taşımacılığı yapan S.S. 170 No'lu Lider Öğrenci & Personel Servisleri Kooperatifi ile Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi birleşti.  Zirve Kooperatifiâ€??

GÜNDEM 7.02.2018 18:57:00 0
Tek çatı altında birleştiler

S.S. 170 No’lu Lider Öğrenci & Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu, Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Fatih Kuş ve birleşmede yer alan üyeler dün sabah düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

82 ARAÇLIK GÜÇ BİRLİĞİ

 

Saat 09:30’da Çınar Restauran’ta düzenlenen kahvaltının ardından konuşan Lider Öğrenci & Personel Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu, birleşme ile toplam 82 ataçlık bir güç birliği oluşturduklarını ifade etti.

 

TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİLER

 

Birleşme konusunda daha önce Çerkezköy’de faaliyet gösteren öğrenci servisleri kooperatifleriyle toplantılar yaptıklarını söyleyen Kadakoğlu “Zorlu bir süreç geçirdik. Yeni eğitim öğretim yılı başında da zorlanmalar oldu. Bu zorluklar sonunda aşıldı” dedi. 2 kooperatifin birleşmesi dolayısıyla birlik ve beraberlik kahvaltısı organize ettiklerini söyleyen Kadakoğlu “Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi  ile Lider Öğrenci & Personel Servisleri Kooperatifi resmen tek çatı altında birleşti. Bu birleşimle Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nden 24, Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nden 5, Mavi Minibüslerden 2 ve dışarıdan da 2 araç aramıza katıldı” dedi.

 

MART AYINDA KONGRE YAPILACAK

 

82 araçlık filoyla büyük bir güç oluşturduklarını söyleyen Kadakoğlu, faaliyetlerin bundan böyle Lider Öğrenci & Personel Servisleri Kooperatifi çatısı altında devam edeceğini söyledi. Mart ayı içinde kongre yaparak yeni yönetimi belirleyeceklerini kaydeden Kadakoğlu  “Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi’nin faaliyet gösterdiği mevcut yerde de öğrenci kayıt işlemleri yapılacak” dedi.

 

YEDEK ARAÇ SORUMLUSU GÖREVLENDİRİLDİ

 

Amaçlarının kimsenin öğrencisini almak değil, daha kısa sürede hizmet vermek olduğunu ifade eden Kadakoğlu “Yedek araç sorumlusu olarak Umut Kırım’ı görevlendirdik. Bir arkadaşımızın aracı arızalandığında yedek araç ona tahsis edilecek” dedi.

 

Haber / Ayşenur AYDIN