Çorlu belediye meclisi toplandı

Çorlu Belediye Meclisi'nin Şubat ayı olağan toplantısı Meclis Toplantı Salonu'nda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM 7.02.2018 18:51:00 0
Çorlu belediye meclisi toplandı

AKTARMA KABUL EDİLDİ

 

Satış Komisyonu’na Feray Karagöz'ün asil, Ateş Akdere'nin yedek üye olarak seçilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Mimari Estetik Komisyonu Yönetmeliği'nin değiştirilmesi oy birliği ile kararlaştırıldı. Çorlu Belediyesi tarafından 2 adet panelvan, 1 adet kamyonet ve 1 adet binek otomobilin alımı görüşülerek karara bağlandı. Çorlu Belediyesi bünyesinde kurulan Yapı Kontrol Müdürlüğü için bütçe kalemi açılması ve ilgili bütçe kalemine 29 bin TL aktarılması kabul edildi.

 

KABUL EDİLDİ

 

Geçici yaz-kış bahçesi izin belgesi harcı ve temel kazı ücretleri görüşülmek üzere plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. 2 başvurudan oluşan imar planı değişik talepleri görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edilirken; 13 maddeden oluşan ve komisyon başkanı Nazmi Aydoğmuş tarafından meclise sunulan imar komisyonu raporu komisyon görüşleri doğrultusunda tek tek oylanarak kabul edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce şehrimizde katı atık toplama, nakil ve kent temizliği için malzemeli hizmet alımı ihalesine, ilk mahalli idareler genel seçimlerini izleyen 6. ayın son tarihi olan 30 Eylül 2019 tarihine kadar çıkmasına karar verildi.

 

Haber / Özge MERİÇ