Başkan Albayrak Saray'da

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 7.02.2018 18:50:00 0
Başkan Albayrak Saray

Makamda gerçekleşen ziyarette Başkan Albayrak, Başkan Nazmi Çoban'ın kayınpederi Mehmet Aydıntürk'ün vefatı nedeniyle baş sağlığı diledi.

 

İNŞAAT ALANINI İNCELEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 İlçeye 11 Okul projesi kapsamında sonuncusu inşa edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaat alanı ve Saray Kültür Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

40 Derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaat alanını gezen Albayrak, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Her iki inşaatın da hızla ilerlediği bilgisini alan Başkan Kadir Albayrak, "Çalışmalarımız il genelinde tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımıza her alanda hizmet vermeye çalışıyoruz. Okulumuzu en kısa sürede tamamlayıp Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Okulumuzun tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 40 Derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ardından Saray Kültür Merkezi inşaat alanını da inceleyen Albayrak, yetkililerden inşaat hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ilerlediğini belirten Başkan Albayrak, “Saray Kültür Merkezi de kısa sürede tamamlanacak” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ