Esnaf Odası Kongresi Pazar günü yapılacak

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yapılması planlanan kongresinde çoğunluk sağlanamadı. Kongre 11 Şubat Pazar günü saat 13:30'da Dekor Düğün Salonu'nda çoğunluk aranmaksÄ?

GÜNDEM 5.02.2018 18:01:00 0
Esnaf Odası Kongresi Pazar günü yapılacak

Saat 13:30’da Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksi’nde yapılması planlanan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu’na yeniden aday olan mevcut başkan Ali Bozdağ ile diğer adaylar Erkan Zümbül ve Necati Aksu ile onlara destek verenler katıldı. Toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadı. Ticaret İl Müdürü Enver Tepe tarafından tutulan tutanakla birlikte seçimler Pazar gününe ertelendi.

 

3 ADAY YARIŞACAK

 

Pazar günü Dekor Düğün Salonu'nda saat 13.30'da çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan Genel Kurul'da mevcut başkan Ali Bozdağ ile diğer başkan adayları Necati Aksu ve Erkan Zümbül yarışacak. Kongrede çoğunluğun sağlanamayacağını bildiklerini ifade eden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın tarihinde hiçbir zaman ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadı” dedi. Bozdağ, Pazar günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan seçimlere tüm esnafı davet etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU