İYİ Parti kongreye gidiyor

İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı'nın 1. Olağan Kongresi 11 Şubat Pazar günü yapılacak. Kongrede yeni başkan ve yönetim belirlenecek. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında İYİ Parti'ni

GÜNDEM 4.02.2018 19:48:00 0
İYİ Parti kongreye gidiyor

Meral Akşener’in genel başkanlığında geçtiğimiz yıl 25 Ekim’de kurulan İYİ Parti’nin Kapaklı 1. Olağan Kongresi hafta sonu yapılacak.

 

PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

 

İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın 1. Olağan İlçe Kongresi, 11 Şubat Pazar günü saat 10:00’da İnönü Mahallesi Yakut Sokak Özbirlik Apartmanı No: 2/1 adresinde yapılacak. 11 Şubat günü çoğunluk sağlanamazsa kongre 12 Şubat Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılacak.

 

SEÇİMLER YAPILACAK

 

Yoklama ve açılış ile başlayacak olan kongre, kongre başkanlık divanının seçimi ile devam edecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından faaliyet raporu okunacak. Mali raporun okunmasının ardından genel kurul siyasi konuşmalarla devam edecek. Konuşmaların ardından seçimler yapılarak yeni ilçe başkanı ve yönetimi belirlenecek.

 

KASIM AYINDA İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANMIŞTI

 

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında İYİ Parti’nin Kapaklı’da kurucu ilçe başkanlığına Yusuf Çetin’in atanmasının ardından kurucu ilçe yönetimi de oluşturulmuş ve 7 Ocak Pazar günü saat 14:00'da Kapaklı Ali Ihsan Mandalı Düğün Salonu’nda tanıtım toplantısı düzenlenmiş ve toplantıda kurucu ilçe yönetimi tanıtılmıştı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU