Kafkaslar kurucu başkanlarını unutmadı

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı olan ve 4 ay ön geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Fahrettin Haroy için dernek binasında mevlit okutuldu. Okunan mevlit so

GÜNDEM 4.02.2018 19:41:00 0
Kafkaslar kurucu başkanlarını unutmadı

Fahrettin Horay’ın dernek yönetim kurulu üyesi olan oğlu Mustafa Horay tarafından okutulan mevlide Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, Çerkezköy belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin, dernek eski başkanlarından Mahmut Göçmez, dernek yönetimi, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

 

“UNUTMAYACAĞIZ”

 

Kurucu başkan Fahrettin Horay’ı unutmadıklarını ve unutmayacaklarını belirten Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay “Onu her zaman rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Mevlide katılımın yoğun olması ve dernek binasının yetersiz kalması nedeniyle Malatyalılar Derneği binası da kullanıldı. Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği olarak büyük bir aile olduklarını belirten Ataçay “Ailemiz fertlerinin acı ve tatlı günlerinde de yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA