21 derslikli okulun yapımına başlandı

Öğrenci sayısı her yıl artan Çerkezköy'de bir okulun daha yapımına başlandı. Okulun Eylül ayında eğitim öğretime açılması hedefleniyor

GÜNDEM 2.02.2018 19:54:00 0
21 derslikli okulun yapımına başlandı

Bir okulun daha temeline daha kazma vurduklarını belirten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, “Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Yatırım programında yer alan Nurullah Narin Ortaokulu bahçesindeki 21 derslikli okulun yapımına başlandı” dedi.

 

“TEKLİ EĞİTİM YOLUNDA BÜYÜK BİR ADIM”

 

Okulun eylül ayında eğitim öğretime açılmasının hedeflendiğini belirten Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “Tekli eğitime geçiş yolunda bir büyük adım daha atılmış olacak. Başta Sayın Valimiz Mehmet Ceylan olmak üzere Kaymakamımız Atilla Selami Abban, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ersan Ulusan ve İnşaat Bölümü Şube Müdürü Erol Ağırbaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

KIZILPINAR İLKOKULU TEKLİ EĞİTİME GEÇECEK

 

Temel Eğitim Yatırım programında yer alan Kızılpınar Mahallesi 125. Yıl Ortaokulu’nun arkasındaki 21 derslikli ilkokul inşaatı da devam ediyor. Okulun Eylül ayı başında açılacağını kaydeden Gümüş “Eylül ayında açılışı yapılacak okulumuz ile 1600 öğrencili Kızılpınar İlkokulu tekli eğitime geçecek” dedi.

 

4 YANINI KONTROL ALTINDA TUTAN ÖZELLİKTE

 

Çerkezköy’de okul inşaatlarının yanı sıra mevcut okullarda kamera sistemi kurulum çalışmaları da devam ediyor. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ’da Kent Güvenlik Yönetim Sistemine entegre ilk kamera sisteminin kurulduğu Mevlana İlkokulu / Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Ulusan’a incelemelerinde Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Şube Müdürleri Yusuf Hayri, İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair de eşlik etti. Yetkililer “Sistem okulun dört yanını kontrol altında tutan çok özellikli, gece görüşlü hd kameraların yanında bir adet 90 derece dönen, ip yoluyla izlenebilir özellikte” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU