Hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar

Marmaraereğlisi Belediyesi yetkilileri, Gençlik Merkezi'nde öğrencilerin yarı yıl tatilini hem eğlenerek, hem de eğitimle geçirdiklerini belirtti.

GÜNDEM 30.01.2018 20:26:00 0
Hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer “Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde sömestr tatiline giren öğrencilerin boş zamanlarını verimli değerlendirebilmelerine yönelik olarak; origami, bilgisayar kullanımı, kitap okuma saati, etüt ve ödev saati ile öğrencilerin eksikleri değerlendirilerek ikinci döneme hazırlanıyorlar. Marmaraereğlisi Belediyesi Gençlik Merkezi’nde öğrencilerin akademik eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler de düzenleniyor” dedi.

 

KURSLAR DA VAR

 

Öğrencilerin yoğun bir eğitim öğretim dönemi geçirdiğini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Marmaraereğlisi Belediyesi olarak eğitim ve kültüre her zaman çok büyük önem verdik. Gençlik Merkezi’mizde öğrencilerimizin yarıyıl tatilini hem eğlenerek hem de eğitimlerine katkıda bulunarak geçirmelerini sağlıyoruz. Bu kapsamda uzman eğitmenlerimizle yarı yıl tatiline özel kurslarımız mevcut” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ