Gösteri ve miting alanı belirlendi

Kapaklı'da merkez ve jandarma sorumluluk bölgesinde açık hava toplantı yapılacak yerler, gösteri yürüyüşü yapılacak güzergah, yürüyüşe geçmek üzere toplanılacak yerler ile dağılma

GÜNDEM 30.01.2018 00:11:00 0
Gösteri ve miting alanı belirlendi

Kapaklı’da açık hava toplantı yapılacak yerler, gösteri yürüyüşü yapılacak güzergah, yürüyüşe geçmek üzere toplanılacak yerler ile dağılma yerleri, afiş ve pankart asılacak yerler belirlendi.

 

TOPLANMA VE DAĞILMA YERİ

 

Alınan karara göre, toplanma yeri eski belediye Meydanı olarak belirlendi. Gösteri yürüyüş güzergahı ‘Eski belediye Meydanı, Cambazlar Caddesi, Yıldız Caddesi, Mustafa Bakkal Meydanından Demet Sokak veya Doğuş Sokak, Zengin Caddesi, Mithatpaşa Caddesi, Yıldızkent Kavşağı ve akabinde Pınar Bulvarı ve Eski Belediye Meydanına kadar’ şeklinde belirlenirken, bitiş ve dağılma yeri ise Pınar Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve akabinde Yıldız Caddesi, Eski cami Caddesi ve Volkan Caddesi’ olarak belirlendi.

 

ALTERNATİF GÜZERGAH

 

Vatan Caddesi üzerinde Plevne Caddesi’nin Vatan Caddesi ile kesiştiği yer, alternatif toplanma yeri olarak belirlenirken, alternatif yürüyüş güzergahının da Vatan Caddesi’nin Plevne Caddesi ile kesiştiği yerden başlayacağı, Vatan Caddesi üzerinden devam edeceği, Vatan Caddesi ile Yıldız Caddesi’nin bitiştiği yerde, Mustafa Bakkal diye bilinen meydan olan alternatif miting alanında sona ereceği belirtildi. Alternatif bitiş ve dağılma yeri de Vatan Caddesi, Yıldız Caddesi, Demet Sokak, Doğuş Sokak ve akabinde Zengin Caddesi olarak belirlendi.

 

AFİŞ VE PANKART YAPIŞTIRILABİLECEK YERLER

 

Kapaklı’da afiş ve pankart yapıştırılabilecek olan yerler de belirlendi. afiş ve pankart yapıştırılabilecek yerlerin, açık hava toplantılarının yapılacağı yer ile yürüyüş güzergahında belediyece belirlenen ve düzenlenen yerler olduğu ifade edildi.

 

AÇIK HAVA TOPLANTILARININ YERLERİ

 

Açık hava toplantılarının yapılacağı yer olarak da Eski Belediye Arkasında bulunan boş alan belirlendi. Alternatif toplantı yerlerinin ise Vatan Caddesi ile Yıldız Caddesi’nin birleştiği yer olduğu kaydedildi. Kapaklı mülki idari sınırları içerisinde, belirtilen yer dışında toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılamayacağı, sınırları ve yerleri belirtilen güzergahların dışına çıkılamayacağı belirtildi.

 

JANDARMA SORUMLULUK BÖLGESİNDE

 

Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde de açık hava toplantı yapılacak yer, gösteri yürüyüşü yapılacak güzergah ve yürüyüşe geçmek üzere toplanılacak yerler ile dağılma yerleri de belirlendi. Buna göre açık hava toplantı yapılacak yer ‘Karaağaç Aşık Veysel Caddesi, Aile Sağlığı Merkezi arkası Belediye Meydanı’ olarak belirlendi. Gösteri yürüyüşü yapılacak güzergah da ‘Karaağaç Uğur Mumcu Caddesi’nden başlayarak İnönü Caddesi’nden Karaağaç belediye meydanına kadar olan yol’ şeklinde belirlendi. Yürüyüşe geçmek üzere toplanılacak yerler ve dağılma yerleri de ‘Karaağaç İnönü Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi’nin kesiştiği belediye hizmet binası yanı’ olarak belirlendi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU