İrmet'ten 15'inci yıl kutlaması

Özel İrmet Hospital Hastanesi'nin 15.kuruluş yılı coşkulu bir şekilde kutlandı. İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, gecede yaptığı konuşmada, hikayelerinin 15 yıl önc

GÜNDEM 28.01.2018 21:50:00 0
İrmet

Çerkezköy’de sağlık hizmeti veren Özel İrmet Hospital Hastanesi, 15.kuruluş yılını personelleri ile birlikte coşkulu bir şekilde kutladı.

 

“TRAKYA’NIN EN KÜÇÜK HASTANESİYDİ”

 

Dün akşam Veliköy’deki Yalı Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op. Dr. İrfan Tombalak, doktorlar, hastane çalışanları ve aileleri katıldı. Ahmet Türker, gecede yaptığı konuşmada hikayelerinin 15 yıl önce başladığını belirterek “20 yatakla faaliyete başlayan hastanemiz Trakya’nın da en küçük hastanesiydi. O küçük hastane Trakya’da en çok doğum yaptıran hastaneydi” dedi.

 

“55 DOKTORUMUZ VAR”

 

O küçük hastane ile şimdiki büyük hastanenin temelini attıklarını dile getiren Türker “Şu anki hastanemiz 14 bin 500 metrekarelik kapalı alanı ile Trakya’nın en büyük özel hastanesi” dedi. Eski Özel Çerkezköy Hastanesi olan hastanede göreve başladığında 4-5 tane doktorun olduğunu anımsatan Türker “Şu anda İrmet Hospital 1 profesör, 4 doçent, 4 yardımcı doçent olmak üzere toplam 55 doktorumuz ve 400 sağlık çalışanımız var. İrmet Hospital olarak Trakya’ya, ülkemize ve dünyaya hizmet veriyoruz” dedi.

 

“BAŞARILI AMELİYATLARLA GÜNDEM YARATTI”

 

Kalp ve damar cerrahisinde önemli işler yaptıklarını ifade eden Türker “Hastanemizin ünlü Kalp Cerrahisi Prof. Dr. İlhan Mavioğlu  İrmet Hospital’da ve Amerika’da gerçekleştirdiği başarılı ameliyatlarla gündem yarattı. Ayrıca diyabet ve obezite cerrahisinde de bölgede ilk başarılı ameliyatı yapan hastane olduk” dedi.

 

‘’YENİDOĞAN OLARAK TÜRKİYE’DE İLKLERDEYİZ’’

 

İrmet Hospital olarak yenidoğan olarak da Türkiye’de ilklerden olduklarını belirten Ahmet Türker “Biz bu hastaneyi yaparken uzun vadeli düşündük. Cihazlarımızı da son teknolojiye göre seçtik. Kalitede 96 puan aldık. Kalite yönetim birimimize bu konuda ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

41 PERSONELE PLAKET

 

Türker’in konuşmasının ardından hastanede 15.yılını dolduran personeller ile 10 yılı aşkın süredir hastanede çalışan personellere plaket verildi. 41 personele plaketlerinin verilmesinin ardından hastane yönetimi ve personeller canlı müzik eşliğinde eğlenerek hastanenin 15.kuruluş yılını coşkuyla kutladı.

 

İLERLEYEN SAATLERE KADAR EĞLENDİLER

 

İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker de personeller il birlikte canlı müzik eşliğinde halay çekerek oyunlar oynadı. Gecenin ilerleyen saatlerinde eline davulu da alan Türker, yaptığı davul şov ile beğeni topladı. İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Türker ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak geceye katılan tüm hastane hekimleri ve personel ile yakından ilgilendi. Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU