'Benim Güzel Papuçlarım' çocuklar için sahnelendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Yarı Yıl Tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında 'Benim Güz

GÜNDEM 28.01.2018 21:33:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yarı Yıl Tatili dolayısıyla düzenlenen 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında Çerkezköy’de Cuma günü sahnelenen Pinokyo isimli oyunun ardından Cumartesi günü de ‘Benim Güzel Papuçlarım’ isimli oyun sahnelendi.

 

KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER

 

Yaklaşık bir saatlik oyun 3 seans halinde sahnelendi. Oyun çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, sahnelenen 2 çocuk oyunu için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Çocukların, yorucu bir eğitim döneminin ardından gelen yarı yıl tatilinde sahnelenen Pinokyo ve Benim Sevgili Papuçlarım adlı tiyatro oyunu ile güzel ve keyifli vakit geçirdiklerini kaydeden Akay, “Tüm çocuklarımıza güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.

 

BUGÜN DE KAPAKLI’DA OYUN SAHNELENECEK

 

Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında Kapaklı’da da bugün ‘Kralın yeni Giysileri’ isimli oyun sahnelenecek. Oyun Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi’nde 11:00 ve 13:00’da olmak üzere 2 seans halinde sahnelenecek. Kapaklı Belediyesi yetkilileri “Tiyatro gösterimi için 10:00 ve 12:00 saatlerinde Karaağaç Belediyesi Hizmet Binası önü, Kapaklı Belediyesi Hizmet Binası önü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden araçlar kaldırılacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU