Kapaklı Meclisi Bahçeağıl'da toplanacak

Ocak ayı toplantısını Uzunhacı'da yapan Kapaklı Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısını da Bahçeağıl'da yapacak.

GÜNDEM 28.01.2018 21:09:00 0
Kapaklı Meclisi Bahçeağıl

Kapaklı Belediye Meclisi, Şubat Ayı Olağan toplantısını 1 Şubat Perşembe günü saat 14:00’da Bahçeağıl Mahallesi Muhtarlık Binası Altında yapacak.

HİSSE SATIŞLARI GÖRÜŞÜLECEK

Toplantıda belediye hisselerinin satışı ile ilgili gündem maddelerinin yanı sıra İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Atatürk Mahallesi 203 ve 204 nolu parsellere ait 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı değişikliği konulu yazı da görüşülecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan Araç ve İş Makinesi Kiralama hizmeti alımı konulu yazının görüşülmesinin ardından İsmetpaşa Mahallesi 391 ada 3  nolu 139,98 metrekare arsa vasfındaki taşınmazın ve İnönü   Mahallesi Yeni Sanayi Caddesi 3.sokakta bulunan 26 nolu bağımsız asma katlı işyerinin satılması da görüşülecek.

 

ŞİRKET KURULMASI GÖRÜŞÜLECEK

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Dolu Kadro Değişikliği konulu yazı, Boş Kadro Değişikliği konulu yazı, Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından sunulan Şirket Kurulması konulu yazı, Ek Bütçe konulu yazı, Aktarma konulu yazı, Spor İşleri Müdürlüğü tarafından sunulan Amatör Sporcuların Ödüllendirilmesi konulu yazının da görüşüleceği toplantıda meclis, Etüd Proje Müdürlüğü’nün İsim verilmesi konulu yazısını da görüşecek.

 

İŞBİRLİĞİ GÜNDEMDE

 

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan Ortak Hizmet Projesi Geliştirmesi konulu yazı, Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan araç tahsisi konulu yazı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Türkiye Böbrek Vakfı ile ortak işbirliği yapılması konulu yazısı da karara bağlanacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ