4 araç birbirine girdi; 1 ölü, 7 yaralı

Edirne Keşan'da jandarmanın uygulama noktasında Keşan-Malkara Karayolu üzerindeki Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında 4 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de y

GÜNDEM 26.01.2018 19:36:00 0
4 araç birbirine girdi; 1 ölü, 7 yaralı

Malkara’dan Keşan yönüne giden Fahrettin Yücelen’in kullandığı 22 RF 107 plakalı cip, Yenimuhacir Kavşağı yakınlarında asayiş ve trafik uygulaması yapan jandarma ekiplerinin yola bıraktığı uyarı tabelasına çarptı. Bu sırada arkasından gelen Bülent Yılmaz’ın kullandığı 59 KC 588 plakalı hafif ticari araç, cipe çarpmamak için ani fren yaptı. Fren yapan araca ise arkasından gelen Metin Kahraman’ın kullandığı 59 LY 733 plakalı otomobil çarparak, şarampole girdi.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

 

Önündeki araçların çarpıştığını gören 22 FV 780 plakalı kamyonetin sürücüsü Fahrettin Yücelen de direksiyonu kırınca duble yolu ayıran su kanalına devrildi. Kazada 59 LY 733 plakalı otomobilin sürücüsü Metin Kahraman (70) ile araçlarda yolcu olarak bulunan Yağmur Yılmaz (6), Batuhan Yılmaz (7), Rivayet Kahraman (67), Ahmet Aksu (56), Hatice Yıldız (56), Hamdiye Almadık (58) ve Hayriye Bayar (44) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Metin Kahraman müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kahraman'ın cenazesi otopsi için hastane morguna konuldu.

 

YOL TRAFİĞE KAPANDI

 

Kaza nedeniyle yaklaşık 1.5 saat Malkara'dan Keşan yönüne tek yönlü olarak kapanan yol, savcı ile jandarmanın olay yerini incelemesinin ardından araçların yol üzerinden çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Ruşa ELMA