Kıbrıs Gazisi'ne son görev

Çerkezköy'de yaşayan ve önceki gün hayatını kaybeden 65 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Mustafa Aşkın için öğle namazına müteakip Bahçeli Camii'nde askeri tören düzenlendi. Aşkın?

GÜNDEM 22.01.2018 20:26:00 0
Kıbrıs Gazisi

Çerkezköy’de yaşayan 65 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Mustafa Aşkın, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.  

 

HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ

 

Kıbrıs Gazisi için öğle namazını müteakip Bahçeli Camii’nde askeri tören düzenlendi. 3 kız ve bir erkek babası, 4 torun dedesi olan Kıbrıs Gazisi Mustafa Aşkın’ın cenaze namazını Çerkezköy İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı kıldırdı.

 

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Gazi Aşkın’ın naaşı kılınan cenaze namazı sonrasında askerlerin omuzlarında taşınarak Bahçeli Mezarlığı’nda toprağa verildi. Düzenlenen cenaze törenine Çerkezköy Kaymakamı  Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral  Engin Candaş, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Emniyet Müdürü  Serdar Kurtoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Volkan Torun, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Temsilci Yardımcısı Ahmet Galak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu’daki gaziler, Yıldırım Beyazıt Mahalle Muhtarı İrfan Akem, askeri erkân ile Aşkın ailesinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU